Yogaprodukter

Yogamatta

Ett yogaband gör stretchen djupare och mer effektiv. En eller två yogaklossar är ett utmärkt hjälpmedel när händerna inte når ner till golvet. Eller när du behöver extra stöd under ryggen eller sittbenen.

En yogamatta bör ha en yta som påminner om ”radergummi”. I många ställningar befinner sig musklerna i ytterläge och det är viktigt att händer och fötter har ett bra grepp.

För övrigt är det väldigt få saker man behöver i yoga. Några kvadratmeter golvyta samt lätta luftiga kläder. Bomull tycker jag är bäst. Skippa skor och strumpor. Fötterna innehåller en mängd muskler och leder som behöver röra sig fritt.

Har du möjlighet är det utmärkt med en särskild ’yogaplats’ som inte är överlastad med saker. Se till att mobilen är avstängd och undvik att tänka på vad som händer på Facebook. Avsluta yogapasset med några minuters avslappning, liggande på rygg med handflatorna upp.

HANDLA YOGAPRODUKTER HÄR

Shoppen säljer jag ett urval yogaprodukter som jag provat och tycker fungerar bra. Du kan också handla från min Tradera Shop, där du kan checka ut med Klarna och betala inom 30 dagar. Oavsett vilket du väljer har du alltid 14 dagars öppet köp.