Yoga

Yoga är allsidig träning för kropp och själ, som ökar rörlighet, balans, styrka och smidighet. Samtidigt lär du dig effektiv avslappning och tränar din förmåga att fokusera. Genom regelbunden träning blir du mindre stresskänslig och får bättre kontroll över din kropp och ditt medvetande.

HathaYoga är en traditionell form av yoga, som ligger till grund för många senare utvecklade yogatyper. Mycket fokus ligger på ‘asanas’ (yogaställningar). Du utmanar invanda rörelsemönster, ger kroppen en balanserad hållning och frigör inre energi. Andra viktiga moment är andning (pranayama), träning av rygg och bukmuskler, samt övningar för att frigöra spänningar i nacke, höfter och axlar. Avslappning är också en viktig del. Genom att engagera rätt muskler och slappna av muskler som inte behövs kan så enkla saker som att ligga, sitta eller stå bli en helt ny upplevelse.  

Inga speciella förkunskaper behövs.

Vill du starta en yogakurs på ditt företag, eller på din arbetsplats. Och finns i närheten av Göteborg? Tag kontakt med mig för en offert.

Vill du besöka mina gruppträningar på SATS i Göteborg. Se mitt schema här… 

Jag kan även erbjuda privatlektioner, efter överenskommelse.
Mail: klicka här
Telefon: 073 8323091