Yoga

Yoga

Hatha Yoga är en traditionell form av yoga som ligger till grund för många senare utvecklade yogatyper. Du utmanar invanda rörelsemönster, blir mer medveten om din hållning och frigör inre energi. Mycket fokus ligger på yogaställningar (asanas). Andra moment är andning (pranayama) träning av rygg och coremuskler, samt övningar för att frigöra spänningar i nacke och axlar. Avslappning är också viktigt. Genom att engagera rätt muskler och slappna av muskler du inte behöver, kan enkla saker som att ligga, sitta eller stå bli en helt ny upplevelser.

Jag heter Jan-Olof Sandgren och är certifierad yogalärare från Sivanandas Yoga Vedanta Forest Academy i Indien. Jag har också en utbildning i ”Elements of yoga” på SAFE samt 15 års erfarenhet som instruktör och gruppträningsledare.

Är du intresserad av yogaevent på ditt företag eller arbetsplats och finns i närheten av Göteborg? Tag kontakt med mig för en offert.

Du kan också besöka mina träningspass på SATS i Göteborg. För personlig vägledning kan jag erbjuda privatlektioner efter överenskommelse.

Mail: klicka här
Telefon: 073 8323091.

DSC_0072 2 Yoga Jan-Olof Sandgren Sivanandas yoga school Yogarummet Yoga for men