Köpvillkor

Vishram:

Varumärket Vishram ägs och förvaltas av Vishram AB. Vår ambition är att sälja meditationspallar av egen design, och andra produkter med anknytning till yoga och meditation.

Vår kundkrets finns huvudsakligen i Sverige och inom EU.
Vi innehar F-skattsedel.
Vårt organisationsnummer är: 556922–4438.
Vårt momsregistreringsnummer är:  SE556922443801

Försäljning:

Vi säljer framför allt via internet, men kan även sluta avtal med återförsäljare inom detaljhandeln.

Beställning:

Våra produkter beställs via vår hemsida https://vishram.se
Om du genomför en beställning förutsätts du ha läst och accepterat köpvillkoren. Däri ingår att du samtycker till att vi lagrar ditt namn och övriga personuppgifter i vårt kundregister.Om du handlar i vår web-shop förutsätts att du är myndig och har fyllt 18 år

Priser:

Priserna på hemsidan anges inklusive 25 % moms. Vid betalning separeras priset så du ser hur stor del som utgörs av momsen. Dessutom tillkommer fraktkostnad. För kunder som vill ha en pappersfaktura tillkommer en faktureringsavgift på 15 kr.

Tullavgifter:

Tull- och andra avgifter, som kan komma att läggas på försändelsen vid försäljning utanför EU, och som beror av landets egen lagstiftning, betalas av kunden.

Betalning:

För privatpersoner sker betalning via kontokort eller genom förskottsbetalning till bankgiro. Inga uppgifter från ditt kontokort kommer att lagras hos oss. All kortbetalning sker via PayPal. Läs mer om PayPals betalningsvillkor på https://www.paypal.com/se
Privatkunder som vill checka ut med Klarna och betala inom 30 dagar, är välkomna att handla på min TraderaShop. http://www.tradera.com/profile/items/3125194/jan-olof
För företag finns möjlighet att betala mot faktura inom 30 dagar. Vi förbehåller oss dock rätten att neka företag att bli fakturakunder, och att göra sedvanlig kontroll av kreditvärdighet.
Vårt bankgironummer är: 165-8533

Leverans:

Vi anlitar Postens distributionssystem och försöker i möjligaste mån skicka våra försändelser som brev, för att hålla nere fraktkostnaderna.
Leverans inom Sverige sker vanligtvis inom 1 vecka.

Ångerrätt:

Som privatkund har du möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar. Meddela om du vill ångra köpet till: info@vishram.se. Glöm inte att bifoga kunduppgifter och eventuellt konto där du vill ha pengarna insatta. Anger du inget kontonummer sätt pengarna tillbaka på det PayPalkonto du använde vid betalning. Sänd tillbaka produkten i väl försluten förpackning till:

Vishram AB
c/o Sandgren
Hjällbogärdet 36,
42434 Angered.

Returfrakten betalas av kunden, och kunden ansvarar för att produkten inte skadas under transporten.
Varor som returneras får ha provats, men inte bära spår av användning. Så var därför försiktig med produkten tills du är säker på att du vill behålla den. En vara som skadats, eller visar tecken på användning, ersätts inte.
När vi fått varan i retur, sätt pengarna in på ditt konto inom 1 – 2 veckor.

Reklamation:

Vid uppenbara fabrikationsfel, som upptäcks inom ett år, kan du returnera varan och få en ny i utbyte, eller få den gamla reparerad. Är du osäker på vad som menas med ’uppenbart fabrikationsfel’ kan du ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Det går naturligtvis bra att ta en digital bild av ’felet’ och skicka till: info@vishram.se
Vid reklamation som godkänts av oss, får du ’rimlig’ ersättning för returporto, vilket innebär billigast tänkbara postbefordran.

Övrig information:

Vishram-shop har självfallet ambitionen att följa de lagar och bestämmelser som gäller för e-handel. Du kan läsa mera om aktuell lagstiftning i Svensk Författningssamling (SFS), Distans- och hemförsäljningslag (2005:59)
Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss på telefon eller e-post.