HBT-Yoga för män

18 januari fortsätter min yogagrupp för HBT-män i Göteborg. Lokalen kommer att vara Yogarummet, i gamla Fixfabriken i Majorna. Vi blir en liten grupp på max 10 personer, så det finns utrymme för individuell anpassning. Vi tränar styrka, smidighet, balans och avslappning i väl avvägda proportioner. Grunden är traditionell hatha yoga, en yogaform som passar de flesta. HBT-konceptet har jag hämtat från föreningen GayCamp, där jag haft återkommande yogagrupper i 10 år.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha tränat yoga förut. Tanken är att gruppen även kan fungera som kontaktyta. Ett trevligt sätt att umgås helt enkelt.

Start torsdagen den 18 januari, sedan varje torsdag fram till 29 april. Du kan själv välja om du vill gå regelbundet eller enstaka gånger. Boka plats genom att swischa 100 kr till telefon 073 8323091. Vill du boka ett annat pass än den kommande torsdagen, ange det i meddelanderutan. Är passet fullbokat swischas pengarna tillbaka till ditt konto. Det är viktigt att du kommer i god tid! Minst 5 minuter före. Annars kanske din plats går till någon annan.

Lätta och bekväma bomullskläder rekommenderas, all yoga utövas barfota. Om du inte har egen yogamatta går det bra att låna.

Välkommen!

 

Tid: Torsdagar kl 19.30 – 21.00 …t o m 26 april 2018
Adress: Bruksgatan 17
Närmaste hållplats: Vagnhallen Majorna
Pris:
100 kr per gång
Bokning: Swisch 073 8323091

Facebook