HBT-Yoga för män

Under hösten startar jag en yogagrupp i Göteborg för HBT-män. Lokalen kommer att vara Yogarummet, i gamla Fixfabriken i Majorna. Det blir en liten grupp på max 10 personer, så det finns utrymme för individuell anpassning. Vi kommer att träna styrka, smidighet, balans och avslappning i väl avvägda proportioner. Grunden är traditionell hatha yoga, en yogaform som passar de flesta. HBT-konceptet har jag hämtat från föreningen GayCamp, där jag haft yogagrupper under 10 år.

Inga förkunskaper krävs och du behöver inte ha tränat yoga förut. Tanken är att gruppen även kan fungera som en kontaktyta. Ett trevligt sätt att umgås helt enkelt.

Vi startar torsdagen den 14 september och fortsätter varje torsdag, fram till 7 december. Du kan själv välja om du vill gå regelbundet eller enstaka gånger. Boka plats genom att swischa 100 kr till telefon 073 8323091. Ange i meddelanderutan ditt namn och vilken torsdag du vill boka. Om passet är fullbokat, swischas pengarna tillbaka till ditt konto. Det är viktigt att du kommer i god tid! Minst 5 minuter före utsatt tid. Annars kanske din plats går till någon annan.

Lätta bekväma bomullskläder rekommenderas, och all yoga utövas barfota. Om du inte har egen yogamatta går det bra att låna.

Välkommen!

Tid: Torsdagar kl 19.30 – 21.00 …t o m 7 december
Adress: Bruksgatan 17
Närmaste hållplats: Vagnhallen Majorna
Pris:
100 kr per gång
Bokning: Swisch 073 8323091

Facebook 
http://bit.ly/2x2GX1n